You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Steun KFC Juventus

Beste supporter, sympathisant, medewerker, inwoner van Schoonaarde,

Als je tijdens een essentiële verplaatsing of een toevallige fiets- of wandeltocht aan het voetbalterrein van KFC Juventus voorbijkomt, kan je er niet meer naast kijken: de aanleg van het lang verwachte kunstgrasveld is volop aan de gang!

Reeds in het hele vroege voorjaar werden alle afspraken met de aannemer voor de aanleg van het kunstgrasveld gemaakt. Niemand kon toen vermoeden dat midden maart de coronacrisis België zo zwaar zou treffen.
Onze gedachten gaan in de eerste plaats uit naar de vele slachtoffers van deze vreselijke pandemie. Ons diepste respect gaat naar alle mensen in de zorg, de ziekenhuizen, de woonzorgcentra, de instellingen maar ook naar de vele mantelzorgers die met een ongelooflijke inzet in heel moeilijke omstandigheden het beste van zichzelf blijven geven.

Horeca, handel en industrie worden bijzonder zwaar getroffen door de crisis. De economische schade zal moeilijk te becijferen zijn. Vergeleken daarbij ogen de problemen van een voetbalclub als KFC Juventus misschien banaal maar toch….

Ook bij onze club hakt de crisis er bijzonder hard in.
Het vroegtijdig stopzetten van de competitie en het noodgedwongen schrappen van verschillende evenementen zadelt de club op met een aanzienlijk financieel verlies. En ook de aanloop naar het nieuwe voetbalseizoen ziet er allesbehalve rooskleuring uit. Aangezien dit samenvalt met de zware investering in kunstgras wordt het ook voor een financieel gezonde club als Juventus niet eenvoudig om de komende maanden en jaren het hoofd boven water te houden. Zelfs na de met veel dank aanvaarde tussenkomst van de stad Dendermonde kijkt Juventus aan tegen een schuld van 200.000 euro die we over 10 jaren moeten afbetalen. Door hard te werken en te besparen waar mogelijk kunnen we slagen.

Toch doen we ook een beroep op onze bestuursleden, supporters, medewerkers, sponsors en sympathisanten om een bijdrage te leveren. Voor een bijdrage van 25 euro word je al ‘sponsor’ van één vierkante meter kunstgras. En geloof ons…er gaan veel vierkante meters kunstgras in ons terrein. Dus een veelvoud van 25 euro is meer dan welkom.

Je kan een bijdrage leveren door overschrijving op rekening BE05 0689 3743 2275 van KFC Juventus Schoonaarde. Als je overschrijft verschijnt jouw naam op de lijst van ‘sponsors kunstgras’ in onze kantine. Wil je niet vermeld worden, stuur dan gewoon jouw gegevens naar info@kfcjschoonaarde.be en we zorgen dat je niet vermeld wordt.

Hand in hand kameraden, geen woorden maar daden!

Wij danken u bij voorbaat!

Bestuur KFC Juventus Schoonaarde

GSM Lieven 0475 45 19 71  |  GSM Hubert 0474 43 26 65  |  GSM Johan 0486 92 42 98