You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Juventus zoekt jeugdspelers en -trainers

Onze club maakt reeds volop werk van volgend seizoen. Naast de investering in kunstgras wensen we voor de verdere uitbouw van de continuïteit van de club ook onze trainersstaf en spelersgroep uitbreiden.

Voor volgend seizoen is onze club in het bijzonder op zoek naar jeugdspelers voor U17 en U21 aangezien wij voor komend seizoen zowel een U17- als U21-ploeg in competitie willen brengen. Geïnteresseerde spelers kunnen contact opnemen met onze TVJO Bovenbouw Nicholas Lauwerys via 0486/18.95.50 of nicholaslauwerys@hotmail.com.

Spelers uit andere leeftijdscategorieën die graag willen aansluiten, kunnen vrijblijvend contact opnemen via jeugdsportief@kfcjschoonaarde.be

Naast jeugdspelers is Juventus Schoonaarde ook op zoek naar gemotiveerde trainers om onze trainersstaf te versterken. Wegens de toename van onze jeugdelftallen en om een kwaliteitsvolle en leuke voetbalopleiding te kunnen blijven garanderen, zijn wij misschien wel op zoek naar u! 

Er zijn vacatures voor zowel onder-, midden- als bovenbouw. Interesse? Klik dan snel op trainersprofiel om te ontdekken wat we van u verwachten en wat we u kunnen aanbieden!