You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Juventus investeert in kunstgrasterrein!

Vorig jaar rond deze periode hekelden we reeds de staat van onze terreinen op onze facebookpagina. Vaker dan ons lief was dienden we onze spelers te ontgoochelen met afgelaste trainingen en/of wedstrijden. De audit van DoublePASS van vorig jaar maakte nog eens duidelijk dat we over onvoldoende kwalitatieve terreinen beschikken in verhouding met de grootte van onze club en onze kwalitatieve sportieve en extra-sportieve werking. Om al onze leden voldoende goede trainingsmogelijkheden en speelkansen te bieden, en om de verdere uitbouw van onze club te kunnen blijven garanderen was een extra veld of kunstgrasveld broodnodig.

Ons bestuur ging meteen met dit advies aan de slag en achter de schermen werd veelvuldig vergaderd om de verschillende mogelijkheden te bekijken. We zijn dan ook enorm fier jullie vandaag te mogen melden dat we volop gaan voor een kunstgrasveld!

Meteen na ons 1 mei-tornooi zal begonnen worden met ons A-terrein aan te leggen in kunstgras!

Tegelijkertijd wordt ook het B-terrein aangepakt. De niveauverschillen tussen het A- en het B-terrein worden weggewerkt en een betere nivellering moet er voor zorgen dat het regenwater beter afgevoerd wordt. Het B-terrein krijgt dus een volledig nieuwe grasmat, zodat bij gunstige weersomstandigheden ook nog op natuurgras kan getraind en gespeeld worden.
We plannen dat alle werken klaar zijn tegen de Juventusfeesten.

We zijn er van overtuigd dat deze investeringen onze club een enorme boost zullen geven. Onze train(st)ers zullen volgend seizoen elke training in optimale omstandigheden kunnen laten doorgaan en elke speler/speelster zal zijn/haar talent ten volle kunnen benutten door een volledig seizoen op een perfect terrein te kunnen spelen.

We houden jullie uiteraard op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen!