You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Opleidingsplan jeugd

Sportief opleidingsplan

Juventus wenst alle jongens en meisjes een degelijke sportieve opleiding  aan te  bieden aangepast naar het gewestelijk niveau en de misise van de jeugdwerking.

De jeugdwerking van KFC Juventus Schoonaarde is eigenaar van een DoublePass kwaliteitslabel wat impliceert dat de club op sportief en extra-sportief op gewestelijk niveau werkt volgens kwaliteitsstandaarden.

Juventus volgt ook de jeugdvoetbal visie van Voetbal Vlaanderen voor gewestelijk teams waarbij toegankelijkheid , spelplezier en het sociale aspect de hoogste prioriteiten zijn.   

Om deze kwaliteit te garanderen bestaat er een sportief opleidingsplan dat richtinggevend is tijdens de sportieve opleiding van onze jeugdleden door onze trainers.   

Onze jeugdcoordinatoren Davy, Joeri en Eva staan in voor het bewaken van dit opleidingsplan en het ondersteunen van onze trainers met de realisatie van de opleidingsdoelstellingen per leeftijdscategorie.

Dit uitgebreid sportief plan ondersteund onze jeugdtrainers, die zich als vrijwilliger engageren om onze Juventus jeugd zo goed mogelijk op te leiden.

Het gedetaillererd sportief opleidingsplan is consulteerbaar op volgende link

Jeugdopleidingsplan KFC Juventus Schoonaarde