You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Wedstrijdverslagen A team

Baardegem - Juventus 1-2

Wegens familiale verplichtingen kon ik niet aanwezig zijn bij de match.Daarom ga ik af op een (kort) relaas van de thuisverslaggever  verschenen in het nieuwsblad.

In een geslotenwedstrijd met weinig doelkansen kwam Baardegem achter na een strafschop (omgezet door Nicky). Nog voor de rust lukte Fieremans de gelijkmaker.

Ook na de rust weinig doelgevaar.

Na een niet gefloten handspel kon Guven doorgaan en Juventus een gevleide zege bezorgen.

Tot zover dit kort verslag.

Een opmerking : Op het scheidrechtersblad staat vermeld dat Gilles het eerste doelpunt scoorde en Nicky het tweede. Dit heeft gevolgen voor de rangschikking van de topscorer want een wedstrijdblad is officieel en wordt niet meer aangepast.

Ook de ref had blijkbaar een offday.

Volgende week de eerste echte derby tegen St Gillis, toch een vande titelkandidaten.

Dat belooft een kraker te worden.

Juventus speelde met:

Bracke Grisha , Boone Yannick , Van Den Steen Nicky , De Grove Gilles , Van Riet Carl ,  De Smedt Niels (89' De Bruycker Bjorn) , Delclef Preben , De Wilde Dante , Stevens Maxim (84' Fisnik Suma), Van Den Bremt Bjorn , De Block Joachim (74' Guven Hasan)

Wisselspelers : Guven Hasan , Van Der Staeten Jarne , De Bruycker Bjorn , Fisnik Suma

Doelpunten : Van Den Steen Nicky , Guven Hasan

Gele kaarten :

Rode kaarten :

Juventus - Kallo 1 - 1

Ondanks een feestelijke stemming vooraf (2 coaches waren jarig) stonden de zenuwen gespannen bij zowel David voor zijn debuut als hoofdtrainer bij Juve als voor de (nieuwe)  spelers.

Alles leek van bij de start verkeerd te gaan. Juve moest tegen de gewoonte starten naar de kantine en Kallo vloog er ook inmiddellijk in.

De eerste minuten waren ze al dreigend via een doorgekopte verre inworp (1') en een schot dat voorlangs ging(2').

Juve dat nog steeds kampt met vele gekwetsten zocht naar automatismen en diepgang maar vondt die niet.

Na een tiental minuten kwam Juve beter in de match maar toen sloeg het noodlot toe.

Cedric kwam na een licht contact op volle snelheid met een smak op de grasmat terecht en moest met de draagbaar het veld verlaten. De ziekenwagen kwam er aan te pas en er wordt gevreesd voor een sleutelbeenbreuk.

Beide ploegen waren van slag en het duurde een tijdje eer de match weer op gang kwam.

Op het halfuur kreeg Yannick de beste kans voor Juve maar zijn volley aan de tweede paal klom te hoog.(30')

Grisha moest ook nog eens uit de pijp komen maar met een supersave hield hij zijn kooi netjes.(35')

Ruststand 0-0

Na de rust kregen we opnieuw Kallo aan het commando.

Het ontzetten van de bal kwam via een carambole voor de voeten van Vercauteren maar Grisha hield zijn schot uit doel.(54').

Op het uur een tweede ramp: Michiel viel ook uit met een enkelblessure.

Juve zwalpte nu en het was pompen of verzuipen.

Grisha stond bij wijlen in een schiettent maar toch bleef hij overeind.

Bij een tegenstoot haalde doelman Verelst Niels onderuit in de kleine rechthoek maar de ref gaf hoekschop.

Kallo kwam verdiend op voorsprong na een vrije trap.

Grisha kon de bal niet klemmen en via een rug viel de bal voor de voet van Muel (die één minuut op het veld stond) in het verlaten doel trapte.(76' 0-1)

Kallo verdedidgde met alle middelen wat leidde tot wat gele kaarten voor de bezoekers.

Juve lanceerde een eindoffensief . Niels trapte te zwak om Verelst te verontrusten (85').

Een tel later ging de bal op de stip toen Maxim onderuit geduwd werd en Nicky klaarde de klus .(85' 1-1).

In de eindfase nog één prangende fase voor elk team.

Grisha moest een vallende voorzet die dreigde in de winkelhaak binnen te gaan ,over tippen

(89')

En een doelpunt van Juve werd nog afgekeurd wegens twijfelachtig buitenspel.(91')

Slotsom ; Kallo was de betere ploeg maar scoren lukte o zo moeilijk. En Juve likt zijn wonden , letterlijk en figuurlijk.

Volgende week match naar Baardegem dat vandaag een pak eammel kreeg van Beervelde.

Juventus speelde met :

Bracke Grisha , Boone Yannick , Van Den Steen Nicky , Aelbrecht Tim , Van Riet Carl , Van Der Straeten Michiel (60' De Smedt Niels) , Delclef Preben , De Wilde Dante , Stevens Maxim , Van Den Bremt Bjorn , Mbuyu Cedric (8 ' Gianny Schockaert 81' De Bruycker Bjorn)

Wisselspelers : De Smedt Niels , De Bruycker Bjorn , Sckockaert Gianny , Van Der Straeten Jarne

Doelpunten : Van Den Steen Nicky

Gele kaarten : Stevens Maxim