You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Wedstrijdverslagen A team

 MATCHVERSLAG

 

Juventus - Sinaai 0-0

Tom moest sleutelen aan het elftal. Wouter werd dringend weggeroepen wegens het nakende vaderschap en zodoende kwam Gilles in de ploeg en Thomas nam plaats op de bank .

Traditiegetrouw kwam Juve traag uit de startblokken.Het kreeg al meteen een waarschuwing toen Van Hecke op doel besloot maar het schot was slecht gericht en ging over.(2')

Pauwels poorte Gilles en mocht vrij oprukken maar in extremis blokte Bjorn DB zijn schot nog af. Thuy kreeg in de herneming nog een kans maar de bal ging naast.(4')

Even later was het de andere Bjorn die Jacobs een halt moest toeroepen.(10')

Een vrije trap van Stobbelaar was te centraal gericht om Grisha te verschalken.(15')

Na het academisch kwartiertje werd Juve wakker. Jonas kreeg tot tweemaal toe de kans om vanaf de achterlijn te passen maar tweemaal besloot hij zelf op doel maar evenveel keren weerde doelman De Brouwer.(25')

Een doorgekopte hoekschop werd door Joachim spectaculair op de slof genomen an de tweede paal maar de bal ging hoog over.(26')

Joachim had mij donderdag beloofd om te scoren in minuut 32 met rechts in de winkelhaak.

Wel hij hield woord. Een voorzet van Nicky waaide tot voorbij de tweede paal waar Blokkie met recht uithaalde. Het was wel niet in de winkelhaak maar toch. Het feestje ging echter niet door wegens buitenspel.(32')

Een spectuculair spectakel kon je het moeilijkj noemen want Juve haalde niet het niveau van de vorige matchen en Sinaai  hield alles potdicht en ging voor een derde gelijkspel op rij.

Pauwels dolde nog wat in de grote rechthoek en mikte naar de korte hoek maar Grisha ging goed plat.(40')

Juve kreeeg nog een kansje via Blokkie maar de poging op een corner van Nicky ging over.(44')

Zodoende kregen we na een flauwe vertoning een brilscore bij de rust.

Ruststand 0-0

Juve mocht na de pauze naar het favoriete doel spelen.

Een voorzet van Nicky werd voor de neus van Jonas ontzet.(48')

Yannick waagde zijn kans op een vrije trap maar het schot ontbrak kracht en precisie om De Brouwer te verschalken.(57')

Gilles , sukkelend met de achillespees werd vervangen door Maxim.(60')

Joachim controleerde een inworp , draaide rond zijn as en knalde dan fors op doel. De Brouwer stond goed opgesteld en neutraliseerde.(61')

Joachim schakelde , met enig geluk twee man uit ,  en met een tippertje kon hij nog net doorsteken naar Jonas maar De Brouwer was ver uit zijn doel gekomen en werkte op het laatste nippertje weg.(70')

Een afschamper van Bjorn belande ei zo na in eigen doel.(71')

Van Hecke mikte nog een corner met een  kopslag ,  naast de verste paal buiten (74')

Het laatste kwartier kwam Sinaai meer en meer dreigen maar veel gevaaar kwam er niet uit voor.

Dit veranderde in de laatste twee minuten toen het eerst twee open kansen verkwanselde.(eerst op Grisha en in de herneming over).(89')

Maar de mooiste was er nog in de slotminuut toen Grisha Juve nog een punt schonk door een zware knal van Van Ham uit doel te ranselen.(90')

Juve haalde vandaag tegen een fysiek sterk en stug verdedigend Sinaai niet het normale niveau. Het kon niet het normale spel ontwikkelen tegen de kampioen van de gelijke spelen.

Volgende week verdedigd Juve de tweede stek op het veld van Buggenhout dat vandaag zwaar de boot inging  bij Grembergen. Die mannen zullen dus tuc zijn op revanche.

Het zal ook zonder Bjorn De Btuycker moeten want die brak vandaag een middenbeentje in de hand en zal minstens 4 weken out zijn.

Juventus speelde met : 
Bracke Grisha , Claus Jochen , De Bruycker Bjorn , De Grove Gilles (60' Stevens Maxim ) , De Block Joachim (75' De Smedt Niels) ) , Van Den Bremt Bjorn , Boone Yannick , Van Den Steen Nicky , Aelbrecht Tim (81' Van Mol Thomas) , Delclef Preben , Haentjes Jonas 

Wisselspelers : Van Der Straeten Jarne , Van Mol Thomas , Stevens Maxim , De Smedt Niels

Gele kaarten :  Stevens Maxim
Rode kaarten : 
Doelpunten : 

 


Doorslaar - Juventus 1-2

De riante zege tegen Meldert vroeg om bevestiging. Ondanks het feit dat Doorslaar verleden zondag met 4-2 de boot inging bij Buggenhout deed dat niets af aan de indruk dat dit Doorslaar een van de betere ploegen in de reeks is.

Tim was er bij en zodoende kon Tom starten met dezelfde ploeg van afgelopen zondag.

De thuisploeg startte furieus. Al in de eerste minuut moest feestvarken Grisha ( stapte vandaag op tram 3) een schot van de vrijstaande Van Laecke uit zijn doel ranselen .(1')

De thuisploeg bleef de kansen opstapelen en Grisha moest hulp krijgen van een verdediger van ons (Preben?) om de bal uit de winkelhaak te koppen (5')

Een schuchtere poging van Juve kwam er na een hoekschop toen de bal voor de neus van Preben werd weggewerkt.(8')

Opnieuw Van Laecke mikte een goede gelegenheid voor de thuisploeg over het doel.(18')

Wanneer Juve de kans kreeg om uit te breken deed het Doorslaar toch pijn.

Een vrije trap van Nicky ging niet zo ver over de winkelhaak.(19')

Juve trok de match in evenwicht en kreeg zelfs de betere kansen.

Preben verlengde een vrije trap met het hoofd maar hij stuurde wel de thuisdoelman naar de verkeerde kant maar de bal ging naast het doel;(30')

Een kort genomen hoekschop werd door Nicky rechtstreeks naar de korte hoek gemikt maar doelman Hanselaer liet zich niet verassen.

Weer naar de overkant waar Grisha een vallende kopbal van Vergauwen nog net over de lat kon punchen.(32') Op de daaropvolgende corner redde Bjorn VDB de bal op de lijn.(32')

Een aanval over de rechterflank leidde het eerste doelpunt in. Nicky zorgde voor animo op de flank en legde klaarkijkend  breed op Yannick die meteen uithaalde en de bal ging via de paal binnen.(35' 0-1)

Doorslaar reageerde als door een wesp gestoken. Bij een belegering mocht het driemaal uithalen maar telkens liep er wel iemand in de weg . De beste kans werd door Wouter opgeruimd.(40')

Een fout van Preben werd door de ref bestraft met een penalty. Erkoc achter de bal maar Grisha had het goed doorzien en stopte het schot . In de herneming werd  finaal opgeruimd.(42')

Toch kwam de thuisploeg nog voor de rust op een gelijkspel toen De Beule een afvallende bal vol op de slof nam en de bal stierf uit in de rechterwinkelhaak.(44' 1-1).Een wereldgoal

Ruststand 1-1 

Door het hoge energieverbruik kwam de tweede helft moeilijk op gang.

Yannick mocht aanleggen voor een vrije trap maar richtte te hoog.(48')

Tom wisselde Maxim voor Blokkie (55')

Grisha moest vol aan de bak op een loeier van Erkoc(58').

Een snelle tegenstoot van Juve  werd aartsgevaarlijk maar de laatste pas was iets te ver naar achter om Yannick toe te laten om de score op te drijven.(59')

De wedstrijd leek dood te bloeden tot een kwartier voor het einde het vuur opgepookt werd..

Bjorn DB speelde iets te kort terug op Grisha maar Van Laecke kon niet profiteren en vond Grisha op zijn weg.(71')

Een vrije trap van Jonas vanop 25 meter ging via de rug van een verdediger ei zo na binnen omdat doelman Hansaer de andere kant op was.(73')

Juve kreeg een hoekschop en deze werd haarfijn aangesneden zodat de aanstormende Preben de bal kon binnen buffelen.(75' 1-2)

De thuisploeg was even aangeslagen. Joachim nam een voorzet in één tijd op de slof maar de bal ging op weg naar de sterren.(76')

Een aanval over de rechterflank liet Niels toe om de flank op te rollen. Zijn perfecte crosspas bereikte Joachim aan de overzijde maar zijn schot werd nog afgeblokt.(85')

Een laatste stormloop van de thuisploeg leverde nog wat hete standjes op. 

Grisha moest nog alles uit de kast halen om een voorzet-schot van Dehaen uit de winkelhaak te boksen. (92')

En Juve kwam nog echt goed weg toen een snel genomen vrije trap via de onderkant van de lat weer in het veld sloeg. In de rebound mikte Doorslaar nog op de paal maar dat was wel in buitenspelpostie. (97').

Juve haalde vandaag  gevleid de drie punten op basis van het aantal kansen.Maar het komt er niet op aan om kansen te creëren maar om doelpunten te maken. En daarin was Juve vandaag iets beter en het had een erg goede doelman.

Volgende week de match tegen Sinaai dat zich stilaan weer opwerpt als de kampioen van de gelijke spelen. Met een 6 op 6 heeft Juve alvast de start niet gemist 

Juventus speelde met : 
Bracke Grisha , Claus Jochen , De Bruycker Bjorn , Van De Velde Wouter , Stevens Maxim (55' De Block Joachim ) , Van Den Bremt Bjorn , Boone Yannick , Van Den Steen Nicky , Aelbrecht Tim (70' De Grove Gilles), Delclef Preben , Haentjes Jonas (82' De Smedt Niels)

Wisselspelers : Van Der Straeten Jarne , De Grove Gilles , De Block Joachim , De Smedt Niels

Gele kaarten :  
Rode kaarten : 
Doelpunten :  Boone Yannick , Delclef Preben

 


Juventus - TK Meldert 5-1

De zenuwen waren ietwat gespannen voor deze openingsmatch op zaterdag. Tom miste een paar vaste waarden wegens kwetsuur maar anderzijds kwam Bjorn terug na een langdurige blessure.

Van de nieuwelingen kwamen Jonas en Tim aan de aftrap.

Het eerste gevaar kwam van de bezoekers want al na 2 minuten mocht Idrissa alleen op Grisha afgaan maar onze doelman weerde het schot van deze winger.(2')

Onze jongens hadden begrepen en staken een tandje bij.

Maxim mocht voorzetten en Nicky kon met het hoofd in doel verlengen.(6' 1-0)

Amper tijd om de stand op het scorebord te zetten want één tel later hing het tweede doelpunt al in de touwen.Opnieuw lag Maxim aan de basis en nu werd Yannick gevonden die de bal via de binnenkant van de paal onhoudbaar binnen keilde.(7' 2-0)

Jochen kopte een corner naast(12').

Een snel genomen vrije trap van Wouter naar de vrijstaande Nicky was de inleiding voor het derde doelpunt. Nicky draaide rond zijn as en knalde dan hard binnen.(15' 3-0)

En nog bleef het geweld aanhouden. Jonas mocht tot tweemaal toe aanleggen maar doelman Van Vaerenbergh redde tweemaal de meubelen.(17')

Een voorzet van Wouter werd door de doelman weggehaald voor de neus van Nicky.(22')

Halfweg de eerste helft moest Tim zich laten vervangen wegens een uitstralende pijn naar het achterbeen. Gilles kwam in zijn plaats waardoor Bjorn VDB doorschoof naar het middenveld.

Juve moest even wennen aan de nieuwe toestand en TK maakte daarvan gebruik.

Eerst was er Gacem die een staaltje van zijn kunnen liet zien en onze verdediging op een hoopje speelde maar uiteindelijk stopte Preben hem af.

De daaropvolgende hoekschop leverde TK een penalty op omdat Jochen iets te fors doorging. Bal op de stip en Vekeman redde de eer voorTK (33' 3-1) 

Een hoekschop , laag getrapt , ging door alles heen en achteraan pikte Wouter de bal op en haalde zwaar uit maar de bal ging net naast.(35')

Juve ging nu wat freewheelen en TK was niet bij machte om iets te forceren. Zodoende werd er niet meer gescoord in de eerste helft.

Ruststand 3-1

Amper afgetrapt of ik moest alweer op weg naar het scorebord. Preben legde de bal in de rug van de verdediging. Jonas pikte de bal subliem mee met de buitenkant rechtervoet en mocht alleen op Van Vaerenbergh afgaan. Met een heerlijk lobje klaarde hij de klus.(47' 4-1)

Een vrije trap van Yannick viel door de plots opstekende wind dood voor de neus van Preben waardoor de doelman kon plukken.(58')

Nicky pakte onnodig geel wegens protest.(60')

Een hoekschop van Nicky vond Jochen maar die mikte naast (61')

Jonas , diep gestuurd door Maxim trapte vanuit een erg scherpe hoek op doel maar de doelman duwde de bal uit de fatale baan.(64')

Op de daaropvolgende corner kwam de afvallende bal voor de voet van Preben maar de bal ging centimeters naast.(65')

Tijd voor nieuw bloed . Maxim werd vervangen door Joachim (67') en even later loste Niels Jonas af in de spits (77')

Een voorzet van Nicky werd afgeweerd voor de instormende Niels maar de bal kwam in de voeten van Yannick die met een geplaatst schot wou besluiten. Doelman Van Vaerenbergh hield met een sublieme reflex zijn ploeg overeind door de bal van onder de lat  te duwen.(81')

De daaropvolgende hoekschop werd door Nicky nipt vover doel gejaagd.(82')

De druk van Juve zwol nog aan en Joachim was op zoek naar zijn goaltje.

Op een vrije trap van Yannick had hij iets moois in gedachten toen hij de bal in één tijd acrobatisch wilde binnen knallen maar een buiklanding was zijn deel.(82')

Even later mocht hij centraal doorgaan , hield de bal tweemaal in de lucht voor de neus van de doelman , en zodoende viel de bal voor het hoofd van Niels die vanop 3 meter nog over het ledige doel kopte.(89')

Dan maar zelf gedaan , dacht Blokkie. Toen hij op rechts diep gestuurd werd haalde hij verschroeiend uit maar de doelman pareerde. Pech voor hem kwam de bal weer in Blokkies voeten en een tweede knal kon hij niet meer stoppen (5-1 90')

De supporters kraaiden van pret. De smadelijke nederlaag van de eindronde was uitgewist.

Juve maakte vandaag een paar klassedoelpunten, het ene al mooier dan het andere. Of het kwam door de sterkte van Juve of de zwakte van TK zullen we volgende week wel weten , want dan staat de trip naar Doorslaar op het menu. Ook geen cadeau. 

Juventus speelde met : 
Bracke Grisha , Claus Jochen , De Bruycker Bjorn , Van De Velde Wouter , Stevens Maxim (67' De Block Joachim ) , Van Den Bremt Bjorn , Boone Yannick , Van Den Steen Nicky , Aelbrecht Tim (25' De Grove Gilles), Delclef Preben , Haentjes Jonas (77' De Smedt Niels)

Wisselspelers : Van Der Straeten Jarne , De Grove Gilles , De Block Joachim , De Smedt Niels

Gele kaarten : De Grove Gilles , Van Den Steen Nicky 
Rode kaarten : 
Doelpunten : Van Den Steen Nicky (2X), Boone Yannick , Haentjes Jonas , De Block Joachim